00385996846211 aleksandar@elevate.hr

Coaching certifikacija

Želite li postati međunarodno certificirani EMCC coach?

Želite li steći coaching praksu i nastaviti usavršavati vaše coaching vještine?  

Želite li postati priznati coach i profesionalno i nesmetano se baviti coachingom?

Privlači li vas pomisao da znate kako pomoći klijentu 1 na 1 s njegovim problemom?

Upustite se u avanturu procesa certifikcaije i postanice međunarodno priznati EMCC coach. U svega 5 mjeseci možete postati coach s certifikatom.

 

Škola coacheva i proces certifikacije su akreditirane od strane EMCC-a – European Mentoring and Coaching Council ili Europski savjet za mentorstvo i coaching, koji je  svjetska krovna coaching institucija koja razvija, promovira i postavlja standarde te time garantira kvalitetu i umreženost coaching struke.

Da biste bili priznati od struke i od kolega, potrebno je da imate certifikat koji potvrđuje vaše kompetencije, stručnost i etički kodeks.

Knjižica s detaljima

Saznajte više detalja u EMCC knjižici
USKORO

Zbog čega baš mi?  

Zbog čega naša coaching certifikacija? 

Akreditirani smo i u Hrvatskoj i u Nizozemskoj. Za sada smo jedini akreditirani coaching trening u Hrvatskoj! Kroz naš proces certifikacije su za sada prošle 3 generacije polaznika iz Hrvatske i Nizozemske.

Koji su još benefiti coaching certifikacije? 

Kada steknete certifikat coacha, osim što ste međunarodno priznati i što možete nesmetano raditi coaching sessione, imate priliku uključiti se u alumni Elevate grupu bivših polaznika Škole coacheva i Škole trenera, koristiti ju za stjecanje novih poznanstva, klijenata i networking.

Isto tako, svi koji se certificiraju, mogu poslati svoje podatke i stavit ćemo ih na našu web stranicu kako bi vas se lakše pronašlo i guglalo, da ste certificiani coachevi tako da vas dodatno promoviramo.

Kako izgleda proces certifikacije?  

Riječ je o samostalnom procesu kojim upravljate upravo vi. Vaš je zadatak da pronađete 2 coachee-ja s kojima ćete odraditi sa svakim po 5 susreta. Prvi susret je susret ugovoranja nakon kojeg slijedi još 4 coaching sessiona. Po klijentu –> 1+4=5 , a budući da su dva klijenta –> 2+8=10.

Uz coaching sessione, certifikacija se sastoji od pisanih zadataka, 1 supervizije, 4 intervizijska susreta i 2 snimke coaching susreta.

Za više detalja klikni na brošuru certifikacijskog procesa

Zašto je potrebno prvo proći Školu coacheva?

Da bismo se osigurali znanju i kvalitetu naših polaznika; da budemo sigurni da su naši polaznici u skladu sa standardima EMCC-jevog etičkog kodeksa; da posjeduju razumijevanje o tome što je coaching i da svi polaznici imaju zajedničko iskustvo.

Popis certificanih EMCC coacheva

Aleksandar Jelovac

Kristina Wolsperger Danilovski

Danica Vidmar

Jasmina Kauzlarić

Mirta Kolesarić

Ira Vince

Snježana Ljubić

Marko Knez

Petra Kolega

Javite se s upitom

LOKACIJA

Aleja pomoraca 15        10 000 Zagreb  Hrvatska 

KONTAkt

+385 99 684 62 11
aleksandar@elevate.hr

SATI

ODGOVARAMO

unutar 24 sata 

Share This