Timski i grupni coaching

O timskom i grupnom coaching-u

TIMSKI COACHING tretira tim kao jedinstvenu cjelinu, a ne kao skup pojedinaca. Ciklus započinje sa individualnim intevjuima. Pristup omogućuje razvoj tima kao cjeline, potiče suradnju, te strukturira način komunikacije, usmjerava tim prema cilju i pomaže mu u prioritiziranju ključnih područja razvoja.

 

GRUPNI COACHING polazi od toga da grupna dinamika, drugi sudionici i njihova interackija doprinose učenju. Svatko radi na sebi i na svojim primjerima ponekad sam a ponekad u dijadi, trijadi ili manjim grupama. Znanje se množenjem dijeli a ljepota ovog pristupa leži u tome da svatko dobiva odgovor na svoje vlastito pitanje i sadržaj se prilagođava grupi, umjesto da se grupa prilagođava sadržaju.

Trajanje je izmeđi 1,5 i 3 h. Broj polaznika u grupnom i timskom coachingu je ograničen.

Možete očekivati raznolikost pristupa i korištenje: glasa, tijela, slika, glazbe, NLP-a, geštalta, transakcijske analize, ontologije, zen budizma, konstelacija, meditacije, tehnika disanja.

Jeste li spremni uzdići svoj tim?

https://elevate.hr/andragogija/

Preuzmi E-book koja u sebi sadrži 5 metoda samocoachinga

Samocoaching, vještina koju svatko može razviti i koja vam može pomoći s nošenjem i žvakanjem svakodnevice. Darujem vam 5 od 20 metoda koje sam osmislila.

GDPR suglasnost

E-book smo vam poslali na vašu email adresu.