Coaching certifikacija

Želite li postati međunarodno certificirani EMCC coach?

Želite li steći coaching praksu i nastaviti usavršavati vaše coaching vještine?  

Želite li postati priznati coach i profesionalno i nesmetano se baviti coachingom?

Privlači li vas pomisao da znate kako pomoći klijentu 1 na 1 s njegovim problemom?

Upustite se u avanturu procesa certifikcaije i postanice međunarodno priznati EMCC coach. U svega 6 mjeseci možete postati coach s certifikatom.

 

Škola coacheva i proces certifikacije su akreditirane od strane EMCC-a – European Mentoring and Coaching Council ili Europski savjet za mentorstvo i coaching, koji je  svjetska krovna coaching institucija koja razvija, promovira i postavlja standarde te time garantira kvalitetu i umreženost coaching struke.

Da biste bili priznati od struke i od kolega, potrebno je da imate certifikat koji potvrđuje vaše kompetencije, stručnost i etički kodeks.

Knjižica s detaljima

KLIKNI OVDJE

Zbog čega baš mi?  

Zbog čega naša coaching certifikacija? 

Akreditirani smo i u Hrvatskoj i u Nizozemskoj. Za sada smo jedini akreditirani coaching trening u Hrvatskoj! Kroz naš proces certifikacije su za sada prošle 3 generacije polaznika iz Hrvatske i Nizozemske.

Koji su još benefiti coaching certifikacije? 

Kada steknete certifikat coacha, osim što ste međunarodno priznati i što možete nesmetano raditi coaching sessione, imate priliku uključiti se u alumni Elevate grupu bivših polaznika Škole coacheva i Škole trenera, koristiti ju za stjecanje novih poznanstva, klijenata i networking.

Isto tako, svi koji se certificiraju, mogu poslati svoje podatke i stavit ćemo ih na našu web stranicu kako bi vas se lakše pronašlo i guglalo, da ste certificiani coachevi tako da vas dodatno promoviramo.

Kako izgleda proces certifikacije?  

Riječ je o samostalnom procesu kojim upravljate upravo vi. Vaš je zadatak da pronađete 2 coachee-ja s kojima ćete odraditi sa svakim po 5 susreta. Prvi susret je susret ugovoranja nakon kojeg slijedi još 4 coaching sessiona. Po klijentu –> 1+4=5 , a budući da su dva klijenta –> 2+8=10.

Uz coaching sessione, certifikacija se sastoji od pisanih zadataka, 1 supervizije, 4 intervizijska susreta i 2 snimke coaching susreta.

Za više detalja klikni na brošuru certifikacijskog procesa

Zašto je potrebno prvo proći Školu coacheva?

Da bismo se osigurali znanje i kvalitetu naših polaznika; da budemo sigurni da su naši polaznici u skladu sa standardima EMCC-jevog etičkog kodeksa; da posjeduju razumijevanje o tome što je coaching i da svi polaznici imaju zajedničko iskustvo.

 Popis akreditiranih coacheva

Aleksandar Jelovac

Kristina Wolsperger Danilovski

Danica Vidmar

Jasmina Kauzlarić

Mirta Kolesarić

Ira Vince

Snježana Ljubić

Marko Knez

Petra Kolega

Bilo je zabavno! Bilo je izazov vidjeti koliko mogu kad stvarno odlucim nesto!

Petra Kolega

Učeći, promatrajući i komentirajući svoja i iskustva svojih kolega, družeći se u živo i putem intervizija – sveukupno mi je cijeli proces predstavljao veselje, zabavu i užitak jer volim učiti, stjecati nova iskustva, znanja i vještine te se ujedno družiti s ljudima istih interesa i sličnih vrijednosti.

Jasmina Kauzlarić

Veoma su mi bile drage naše intervizije. Puno smo napravili zajedno, ali smo se i puno smijali, pogotovo kad je Jasmina pričala svoje priče. Bilo je super.

Danica Vidmar

Javite se s upitom

LOKACIJA

Aleja pomoraca 11 / 11.kat   10 000  Zagreb – Hrvatska 

KONTAkt

+385 98 186 10 40
tihana@elevate.hr

SATI

ODGOVARAMO

unutar 24 sata 

https://elevate.hr/andragogija/

Za ljude koji rade s ljudima.
Usudite se postati vaše vlastito
remek-djelo. Prvi korak je da pitate.
Što vas god zanima. Tako počinje uzdizanje.

Kontakt

+385 98 1861 040

https://elevate.hr/andragogija/

Preuzmi E-book koja u sebi sadrži 5 metoda samocoachinga

Samocoaching, vještina koju svatko može razviti i koja vam može pomoći s nošenjem i žvakanjem svakodnevice. Darujem vam 5 od 20 metoda koje sam osmislila.

GDPR suglasnost

E-book smo vam poslali na vašu email adresu.