00385996846211 aleksandar@elevate.hr

VIZIJA koja nas vodi jest da je svatko VLASTITO REMEK-DJELO!

 

Misija koju provodimo:

Uzdižemo, osnažujemo i osvještavamo pojedince, timove i organizacije, u osobnom ili profesionalnom okruženju, kroz coaching i trening.

Vrijednosti koje njegujemo:

Mi u Elevate-u smo:

1) Osnaženi

2) Svjesni

3) Učinkoviti

4) Veseli

5) Kreativni

6) Provokativni

Tihana Dragičević

Tihana Dragičević

Head Coach i Managing Director

Tihana Dragičević je coach, trener, mentor i managing director u Elevate-u. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama kao što su Allianz i Bayer na nacionalnim i regionalnim pozicijama razvoja ljudi. Nadogradila je svoju fakultetsku profesorsku diplomu s još dvije certificirane međunarodne te postala COACH,  Oxford Coaching & Mentoring School (EMCC akreditiranu)  i NLP MAJSTOR, Richard Bandler.Tri godine bila je u predsjedništvu Hrvatske udruge za coaching i dva puta godišnje održava Practicing Coaching and Mentoring trening u Nizozemskoj.

Ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, točnije 8 godina u coachingu i treningu individua, kompanija i udruga. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, individualnog i timskog coachinga,  motivacije i konflikata SDI®, komunikacije, osobnog/timskog razvoja te obuke trenera kroz ŠKOLU TRENERA® i obuke coacheva kroz akreditiranu ŠKOLU COACHEVA, koja je međunarodno priznata od strane European Mentoring and Coaching Council-a (EMCC).

Aleksandar Jelovac

Aleksandar Jelovac

Mlađi coach i trener

Aleksandar je coach i trener, psihoterapeut. Specijalizirao se za rad s mladima. Svoje početke kao trener stekao je u radu sa studentima kroz studentske udruge i start-upove, a svoj razvoj i rad nastavlja u Elevate-u. 2016 godine pohađao je seminar UPW Tony Robbinsa u Londonu. Sav svoj trud i energiju ulaže u samorazvoj integrirajući područje psihoterapije i coaching-a. Posebni interes gaji prema odnosu: emocije – tijelo i njihovom utjecaju na našu svakodnevicu. U svoj rad donosi i glumačko iskustvo. Kazališne tehnike su onaj suptilni sloj koji čini razliku u našoj izvedbi pred ljudima. Kao dodatak tome bavi se meditacijom više od deset godina. Proučava i bavi se tehnikama kao što su NLP, EFT, Gamma Healing, Eriksonijanska hipnoza, Sedonna metoda, Emotional Clearing i druge.

Vanjski suradnici

Mr. sc. Tomislav Ivezić

Mr. sc. Tomislav Ivezić

Stručnjak za prodaju, osobni i profesionalni razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima kojima se bavi već više od petnaest godina. Iskustvo u prodaji  i marketingu stekao je kroz voditeljsku ulogu u FMCG kompaniji Alca Zagreb u radu s internacionalnim principalima (Gillette, Oral B, Braun, Nestle Lays Pepsico i dr.) Svoje višegodišnje konzultantsko i trenersko iskustvo stječe vodeći radionice i projekte s lokalnim i internacionalnim kompanijama različitih branši (telekom, farmacija, automoto industrija, FMCG, bankarstvo, građevina,  IT sektor).

Kao Master Sales and Development Trainer&Coach  za GM General Motors (Opel, Chevrolet) na području Adria regije dugi niz godina kreira i implementira prodajnu  i HR strategiju i razvoj. Veliko iskustvo u području upravljanja ljudskim resursima stekao je radeći za vodeću telekom kompaniju u internacionalnom okruženju (Deutsche Telekom) gdje je vodio ključne HR procese za više zemalja regionalno.  Kao magistar znanosti iz područje Organizacije i managementa, vjeruje u cjeloživotno obrazovanje te završava niz edukacija s ciljem osobnog i profesionalnog razvoja. Profesionalni je coach mentor educiran od Oxford Brookes University u skladu s EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Autoriziran je korisnik alata Strenght Deployment Inventory te Hogan assessment alata.

Gordana Kadoić

Gordana Kadoić

Magistrirala je poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru je gradila u tvrtkama Oriflame kozmetika Hrvatska, Orbico, Orbico Beauty i drugim distributerskim tvrtkama radeći na managerskim pozicijama brandove kao što su: Ariel, Pampers, Milka, Jacobs, Danone i mnogi drugi.

Vrhunac svoje karijere u korporativnom businessu dosiže na poziciji Country managera za Hrvatsku, švedske tvrtke Oriflame u kojoj je napravila potpunu reorganizaciju tvrtke i neprofitabilno poslovanje usmjerila u pozitivnom smjeru. Nakon dugogodišnjeg iskustva u domaćim i međunarodnim korporacijama,postaje stručnjak na području razvoja prodaje i prodajnih timova, marketinga i osobnog razvoja.

Članica je Međunarodnog kluba žena Zagreb i voditeljica Business grupe. Česta je gošća na domaćim i međunarodnim konferencijama na temu prodaje, managementa i leadershipa.

Domagoj Lipošinović

Domagoj Lipošinović

Korporativni trener i Executive Coach čija misija je pomoći pojedincima i organizacijama da ostvare svoje pune potencijale. Nakon stjecanja titule magistra ekonomskih znanosti na Vienna University of Business and Economics radio je u prestižnim svjetskim tvrtkama kao što su Procter & Gamble, SC Johnson i Samsung Electronics. 

 Domagoj je međunarodno certificirani trener NeuroLingvističkog Programiranja (NLP), Humanističke NeuroLingvističke Psihologije (HNLP) i Brain-Based Leadership-a (BBL) od strane američkog International Institute of HNLP and Hypnosis, Arizona,USA. Član je American Board of NLP (ABNLP), najveće svjetske NLP organizacije te u Zagrebu održava certificirane NLP treninge.

U svom pristupu treninzima kombinira bogato poslovno iskustvo s najnovijim znanstvenim saznanjima iz područja psihologije, coachinga, neuroznanosti i NLP-a, a sve začinjeno iskrenom strašću za razvojem punih potencijala koji se kriju u pojedincima i timovima.

Jasminka Barbarić

Jasminka Barbarić

Konzultantica za ljudske resurse s višegodišnjim iskustvom u radu u multinacionalnoj kompaniji.

Smatra da uspješno poslovanje, neovisno o veličini tvrtke, polazi od uspješnog upravljanja ljudskim resursima.  Zadužena je za poslove iz domene HR-a:

 • vođenje cjelokupnog selekcijskog postupka
 • razvoj zaposlenika
 • analiza poslova
 • definiranje organizacijske strukture
 • provođenje procjene 360 te istraživanja zadovoljstva zaposlenika
 • uvođenje i operativno provođenje upravljanja radnim učinkom
 • definiranje različitih pravila i procedura te formaliziranje istih (izrada Pravilnika o radu te niza specifičnih pravilnika)
 • savjetovanje vezano uz obaveze i prava zaposlenika te poslodavca
 • vođenje postupaka vezanih uz zaštitu dostojanstva zaposlenika
 • pomoć oko organiziranja radničkog vijeća
 • briga oko poštivanja zakonskih propisa

 

Koje metode koristimo?

Metoda

 • Iskustveno učenje (manje teorije – više prakse)
 • Srednje velike grupe (individualni pristup)
 • Holistički pristup (obraćamo pozornost na sve aspekte osobe/tima/organizacije: jezik, tijelo, raspoloženje)
 • Sistemski pristup (obraćamo pozornost na širi kontekst i suptilne veze unutar kojeg se trenutno nalazi individual/tim/organizacija)
 • Gamification – učenje kroz igre

Na našu metodu utječe

 • Iskustveno učenje – David Kolb
 • Leadership – Tony Robbins, Robin Sharma, Steve Covey, Ken Blanchard
 • Prodaja – Robert Kyosaki, Jack Welch, Brian Tracy, Napoleon Hill
 • NLP – Bandler, Grinder, Dilts
 • Moć jezika – Chalmers Brothers, Ludwig Wittgestein, Louisa Hay
 • Ontološki coaching – James Flaherty, Pat Grove, Werner Erhard, Julio Olalla
 • Filozofija egzistencijalizma – Soren Kierkegard
 • Gestalt – Fritz Perls
 • Psihologija – Carl Jung
 • Transakcijska analiza – Eric Berne
 • Sistemski rad – Bert Hellinger, Ludwig von Bertalanffy
 • Alternativna učenja – Osho, Buddha, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Share This