00385981861040 tihana@elevate.hr

VIZIJA koja nas vodi jest da je svatko

VLASTITO REMEK-DJELO!

Misija koju provodimo:

Uzdižemo, osnažujemo i osvještavamo pojedince,

timove i organizacije, u osobnom ili profesionalnom okruženju,

kroz coaching i trening.

Upoznajte naš tim:

Tihana Dragičević

Tihana Dragičević

Head Coach i Managing Director

Tihana Dragičević je coach, trener, mentor i managing director u Elevate-u. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama kao što su Allianz i Bayer na nacionalnim i regionalnim pozicijama razvoja ljudi. Nadogradila je svoju fakultetsku profesorsku diplomu s još dvije certificirane međunarodne te postala COACH,  Oxford Coaching & Mentoring School (EMCC akreditiranu)  i NLP MAJSTOR, Richard Bandler.Tri godine bila je u predsjedništvu Hrvatske udruge za coaching i dva puta godišnje održava Practicing Coaching and Mentoring trening u Nizozemskoj.

Ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, točnije 9 godina u coachingu i treningu individua, kompanija i udruga. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, individualnog i timskog coachinga,  motivacije i konflikata SDI®, komunikacije, osobnog/timskog razvoja te obuke trenera kroz ŠKOLU TRENERA® i obuke coacheva kroz akreditiranu ŠKOLU COACHEVA, koja je međunarodno priznata od strane European Mentoring and Coaching Council-a (EMCC).

Aleksandar Jelovac

Aleksandar Jelovac

Coach i trener

Aleksandar je coach i trener sa međunarodnim iskustvom. Istovremeno je i edukant psihoterapijskog pravca u Školi za kibernetiku i sistemsku terapiju gdje završava 3. od ukupno 4. godine. Fakultetsku diplomu magistra politologije nadograđuje različitim edukacijama i certifikatima zadnjih desetak godina.

Sav svoj trud i energiju ulaže u samorazvoj integrirajući područje psihoterapije i coaching-a. Svoje početke kao trener stekao je u radu sa studentima kroz studentske udruge i start-upove. Bio je CTO Motivation Up-a gdje je između ostaloga držao motivacijske radionice, a svoj razvoj i rad nastavlja u Elevate-u. Kao pomoćni trener na coaching treninzima i treninzima osobnog razvoja u Nizozemskoj, stekao je zavidne stručne kompetencije. Posebni interes gaji prema odnosu: emocije-tijelo i njihovom utjecaju na našu svakodnevicu. Stručan je u temama osobnog razvoja, leadershipa i stress managementa. U svoj rad donosi i glumačko iskustvo. Kazališne tehnike su onaj suptilni sloj koji čini razliku u našoj izvedbi pred ljudima. Kao dodatak tome meditira od svoje dvanaeste godine. Proučava i bavi se tehnikama kao što su NLP, EFT, Gamma Healing, Primalni krik, Eriksonijanska hipnoza, Sedona metoda, Emotional Clearing, kibernetika psihoterapije i druge.

Drži individualne i grupne coaching i terapijske susrete.

Vanjski suradnici

Mr. sc. Tomislav Ivezić

Mr. sc. Tomislav Ivezić

Stručnjak za prodaju, osobni i profesionalni razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima kojima se bavi već više od petnaest godina. Iskustvo u prodaji  i marketingu stekao je kroz voditeljsku ulogu u FMCG kompaniji Alca Zagreb u radu s internacionalnim principalima (Gillette, Oral B, Braun, Nestle Lays Pepsico i dr.) Svoje višegodišnje konzultantsko i trenersko iskustvo stječe vodeći radionice i projekte s lokalnim i internacionalnim kompanijama različitih branši (telekom, farmacija, automoto industrija, FMCG, bankarstvo, građevina,  IT sektor).

Kao Master Sales and Development Trainer&Coach  za GM General Motors (Opel, Chevrolet) na području Adria regije dugi niz godina kreira i implementira prodajnu  i HR strategiju i razvoj. Veliko iskustvo u području upravljanja ljudskim resursima stekao je radeći za vodeću telekom kompaniju u internacionalnom okruženju (Deutsche Telekom) gdje je vodio ključne HR procese za više zemalja regionalno.  Kao magistar znanosti iz područje Organizacije i managementa, vjeruje u cjeloživotno obrazovanje te završava niz edukacija s ciljem osobnog i profesionalnog razvoja. Profesionalni je coach mentor educiran od Oxford Brookes University u skladu s EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Autoriziran je korisnik alata Strenght Deployment Inventory te Hogan assessment alata.

Gordana Kadoić

Gordana Kadoić

Magistrirala je poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru je gradila u tvrtkama Oriflame kozmetika Hrvatska, Orbico, Orbico Beauty i drugim distributerskim tvrtkama radeći na managerskim pozicijama brandove kao što su: Ariel, Pampers, Milka, Jacobs, Danone i mnogi drugi.

Vrhunac svoje karijere u korporativnom businessu dosiže na poziciji Country managera za Hrvatsku, švedske tvrtke Oriflame u kojoj je napravila potpunu reorganizaciju tvrtke i neprofitabilno poslovanje usmjerila u pozitivnom smjeru. Nakon dugogodišnjeg iskustva u domaćim i međunarodnim korporacijama,postaje stručnjak na području razvoja prodaje i prodajnih timova, marketinga i osobnog razvoja.

Članica je Međunarodnog kluba žena Zagreb i voditeljica Business grupe. Česta je gošća na domaćim i međunarodnim konferencijama na temu prodaje, managementa i leadershipa.

Domagoj Lipošinović

Domagoj Lipošinović

Korporativni trener i Executive Coach čija misija je pomoći pojedincima i organizacijama da ostvare svoje pune potencijale. Nakon stjecanja titule magistra ekonomskih znanosti na Vienna University of Business and Economics radio je u prestižnim svjetskim tvrtkama kao što su Procter & Gamble, SC Johnson i Samsung Electronics. 

Domagoj je međunarodno certificirani trener NeuroLingvističkog Programiranja (NLP), Humanističke NeuroLingvističke Psihologije (HNLP) i Brain-Based Leadership-a (BBL) od strane američkog International Institute of HNLP and Hypnosis, Arizona,USA. Član je American Board of NLP (ABNLP), najveće svjetske NLP organizacije te u Zagrebu održava certificirane NLP treninge.

U svom pristupu treninzima kombinira bogato poslovno iskustvo s najnovijim znanstvenim saznanjima iz područja psihologije, coachinga, neuroznanosti i NLP-a, a sve začinjeno iskrenom strašću za razvojem punih potencijala koji se kriju u pojedincima i timovima.

Jasminka Barbarić

Jasminka Barbarić

Konzultantica za ljudske resurse s višegodišnjim iskustvom u radu u multinacionalnoj kompaniji.

Smatra da uspješno poslovanje, neovisno o veličini tvrtke, polazi od uspješnog upravljanja ljudskim resursima.  Zadužena je za poslove iz domene HR-a:

 • vođenje cjelokupnog selekcijskog postupka
 • razvoj zaposlenika
 • analiza poslova
 • definiranje organizacijske strukture
 • provođenje procjene 360 te istraživanja zadovoljstva zaposlenika
 • uvođenje i operativno provođenje upravljanja radnim učinkom
 • definiranje različitih pravila i procedura te formaliziranje istih (izrada Pravilnika o radu te niza specifičnih pravilnika)
 • savjetovanje vezano uz obaveze i prava zaposlenika te poslodavca
 • vođenje postupaka vezanih uz zaštitu dostojanstva zaposlenika
 • pomoć oko organiziranja radničkog vijeća
 • briga oko poštivanja zakonskih propisa

 

Davorka Tolić

Davorka Tolić

iskustvo na poslovima organizacije i edukacije odraslih stekla je još tijekom studija vodeći projekte podrške istraživanjima za doktorske disertacije Sveučilišta Cambridge. Nakon završenog fakulteta nastavila je obavljati poslove sveučilišnog asistenta koji uključuju predavanja, održavanje seminara, te rad sa studentima. Nakon akademskih zaduženja prelazi u poslovni svijet te se bavi prodajom i marketingom. Želja za podučavanjem drugih i prenošenjem znanja ubrzo su je dovele do pozicije internog trenera u prodaji u međunarodnoj tvrtci. Dalji razvoj karijere je nastavila kao trener konzultant u tvrtci Gentis. Značajna iskustva stječe u edukaciji zaposlenih u telekomunikacijama, bankarstvu, farma industriji i uslužnim djelatnostima u Hrvatskoj i regiji. Zadužena je za regionalno vođenje SDI® licence, obučavanje trenera za dobivanje SDI® međunarodnog certifikata te za menadžment klijenata prema metodologiji Helping clients succeed™. Također posjeduje certifikat Stonebow International UK, te licencu Coaching and Mentoring International (CMI) iz Mentoringa.

dr. sc. Diana Tomić, doc.

dr. sc. Diana Tomić, doc.

trenerica komunikacijskih vještina s posebnim naglaskom na govorničkim vještinama. Nakon što je postigla najviši stupanj formalnog obrazovanja otvorila je vrata neformalnom gdje stječe dodatna znanja i iskustva. Smatra da je spoj obaju pristupa ključ suvremene edukacije .  

Od 2007. do danas radi na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kao asistentica i kasnije docentica, na kojem predaje različite fonetske i govorničke kolegije, 2009. počinje s radom i na Kineziološkom fakultetu kao vanjska suradnica na kojem je nositeljica kolegija Kultura javnog govorenja i Poslovno komuniciranje i medijski nastupi. Prve trenerske korake stječe još tijekom studija, 2004. kada postaje mentoricom na Govorničkoj školi Ivo Škarić gdje drži radionice srednjoškolcima iz područja govorništva, aktivnog slušanja, pregovora, debate, medijskih vještina i sl. Dodatnu edukaciju stječe kroz seminare o suvremenom poučavanju i neformalnom učenju (Aktivno učenje i kritičko mišljenje (Forum za slobodu odgoja), Škola trenera (Elevate d.o.o.), brojne edukacije o učenju na daljinu u organizaciji SRCa, neformalne edukacije o elementima treninga itd.).  Dugogodišnje predavačke vještine u akademskoj nastavi također obogaćuje iskustvom kroz osmišljavanje i održavanje različitih projekata, radionica, seminara i predavanja. Na taj način ugrađuje znanstvene spoznaje u svoje edukacije. Održala različite radionice iz područja komunikacijskih vještina za studentske udruge, državne ili županijske organizacije za usavršavanje nastavnika, odgajatelje, trenere i brojne druge.  Sudjelovala je u radu Erasmus i IPA projekata kao edukator, autorica je i voditeljica projekta proGOVORi – retorička priprema medijskih nastupa (2018), autorica je alata Govorna ploča/Speech Board koji je međunarodnu prepoznatljivost dobio na XIII ToolFairu. Od 2016. radi kao mentorica govornika za TEDxZagreb. Autorica je znanstvenih i stručnih radova iz područja fonetike i retorike, tajnica časopisa Govor i Predsjednica Odjela za fonetiku Hrvatskog filološkog društva. Specijalizacija su joj govorne vježbe, priprema javnog nastupa i prezentacija. Trenutno joj veliku strast i zadovoljstvo predstavlja izrada vlastitih alata za treninge komunikacijskih vještina.

 

Koje metode koristimo?

Metoda

 • Iskustveno učenje (manje teorije – više prakse)
 • Srednje velike grupe (individualni pristup)
 • Holistički pristup (obraćamo pozornost na sve aspekte osobe/tima/organizacije: jezik, tijelo, raspoloženje)
 • Sistemski pristup (obraćamo pozornost na širi kontekst i suptilne veze unutar kojeg se trenutno nalazi individual/tim/organizacija)
 • Game-Based learning – učenje kroz igre

Na našu metodu utječe

 • Iskustveno učenje – David Kolb
 • Leadership – Tony Robbins, Robin Sharma, Steve Covey, Ken Blanchard
 • Prodaja – Robert Kyosaki, Jack Welch, Brian Tracy, Napoleon Hill
 • NLP – Bandler, Grinder, Dilts
 • Moć jezika – Chalmers Brothers, Ludwig Wittgestein, Louisa Hay
 • Ontološki coaching – James Flaherty, Pat Grove, Werner Erhard, Julio Olalla
 • Filozofija egzistencijalizma – Soren Kierkegard
 • Gestalt – Fritz Perls
 • Psihologija – Carl Jung
 • Transakcijska analiza – Eric Berne
 • Sistemski rad – Bert Hellinger, Ludwig von Bertalanffy
 • Alternativna učenja – Osho, Buddha, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KORISNIKA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Zanima li Vas čime se bavimo i kako Vi možete imati koristi? Pošaljite mail s upitom ili nas izravno nazovi na 098/1861040 i dođite da se upoznamo.

Čekamo Vas u Aleji pomoraca 15./ na 17.katu! 

Share This