Trening vraćanja osobne moći
5 dana izvan uobičajenog bioritma

O TRENINGU

Budimo realni, da ja sada napišem da je ovo trening osobnog razvoja, vi em što ne biste znali što je to, em je to već toliko isprana riječ, da biste me i prečuli. Kako objasniti nešto neobjašnjivo? Nešto iz čega kada izađe 10 ljudi, svi pričaju različitu priču? Nešto što može promijeniti način na koji gledamo život, ako to dopustimo? Nešto što nam može vratiti osobnu moć i učiniti nas neslomljivima, centriranima, regeneriranima, upgreadanima ponovno rođenima?

Ovo je trening kojemu je cilj prodrmati vaše temelje i prouzrokovati potres, kako biste mogli pobrati i baciti trule jabuke koje su pale s vašeg drveta, a one jedre i primamljive ostaviti i hraniti. Ako ova metafora ne rezonira s vama, evo još jedne. Pet dana kroz koje ćete putovati labirintom do vašeg središta i susretati se putem s vlastitim sjenama, zvijerima i princezama. I onda kada tamo stignete, shvatit ćete da put kojim ste došli do središta nije onaj kojim ćete izaći.

Psihotehnologija, unutarnje inženjerstvo, samocoaching.

 

Mogu vam ga dočarati tako da vam ispričam kako će tih pet dana izgledati.  Dakle, uz Tihanu Dragičević kao glavnog trenera, tu će biti i tim ljudi koji će podržavati procese i osiguravati da se trening dogodi. Trening će se sastojati od niza procesa međusobno povezanih od kojih svaki ima svoju temu i svrhu. Kad kažem proces, mislim na određeni postav koji ima za cilj suočiti vas s nekim dijelom vas samih. Tako najjednostavnije mogu objasniti bez da ulazim u stručnu terminologiju.

Važno je napomenuti da je ovaj trening individualan proces, iako se nalazite u grupi. I vi sami upravljate stupnjem intenziteta koji želite dobiti. Zamislite to kao da ulazite u vodu, vi odlučujete do kuda želite da vam seže.

Ovo je trening za koji želimo da bude i ostane pristupačan, jer vjerujemo da svi mi imamo pravo naučiti kako biti inženjer našeg vlastitog svijeta, iako nas  to ne uče u školi. A trebali bi. Rame uz rame s financijskom pismenosti.

Ovo je zahtjevna priča. S naše i vaše strane. Bit ćete izazvani da se suočite i premostite barijere koje ste godinama pažljivo gradili i redefinirate svoj životni put tako da vam donosi ispunjenje i radost. Pristupamo vam na tom vašem putu s iznimnom poniznošću i dubokim poštovanjem, znajući da nam predajete dijamant na laštenje. Uložite vrijeme u sebe, vratit ćete si stostruko.

KOME JE NAMIJENJEN

Svima. Ako pričamo o godinama.

A ako pričamo o predispozicijama, onda ako svima onima koji imaju želju otarasiti se, nadograditi ili suočiti sa svojim uvjerenjima.

Nezadovoljstvom, ograničenjima, stagnacijom. Isto tako i susresti se sa svojom životnom energijom, inspiracijom i autentičnosti.
Za one koji žele prodrmati sebe i podsjetiti se Tko Žele Biti.

Međutim želja nije dovoljna, ovaj trening je isto tako za one koji imaju popratnu odvažnost da to i učine.

Jeste li to vi?

ŠTO ĆETE DOBITI OD TRENINGA

 • osobni reset
 • povećanje životne vitalnosti
 • probuđenu strast
 • smiješak na licu
 • prijateljstvo s vašim Promatračem
 • kvalitetniji odnos sa sobom
 • raspoloženje radosti i znatiželje
 • moć prihvaćanja i prepuštanja
 • lakoću
 • slobodu

Znam da vas je strah i da se bojite svjesno izlaziti iz zone ugode. To je potpuno normalno i razumljivo, jer je tamo predvidivo, poznato i znate što možete očekivati. A upravo takvo okruženje nije plodno tlo za transformaciju.

Pridružite nam se kada budete spremni. Kada vam benefit rješenja bude veći od benefita problema. Kada budete dosadni sami sebi s pričama koje sami sebi pričate i kružnim tokovima u koje upadate. Kada vam bude dozlogrdilo okrivljavati druge, smišljati izuzetno pametne izlike i smatrati se malima. Navijamo za vas i čekamo vas.

TRENING JE INSPIRIRAN

 • Joyspring treningom: Pat Grove, južnoafrički ontološki coach
 • Event wise i Choice treningom: Olde Vechte Fondacija, Ommen Nizozemska, Marko Vlaming, trener i mentor
 • Essence i Source treningom: Humanication, Amsterdam NizozemskaYiftach Sagiva, trener i coach
 • EST treningom: Werner Erhard, Amerika, transformacijski lider

Principima holističkog, sistemskog i tjelesno orijentiranog

LOGISTIKA

Lokacija: Ekodrom estate www.ekodrom-estate.com

Datumi: ?

Vrijeme dolaska i odlaska: prvi dan do između 10 i 11h, zadnji dan navečer nakon 20h.

Tko vodi: Tihana Dragičević i odabrani tim asistenata

Prije treninga: važno je popuniti upitnik koji služi kao priprema

Dodatne upute i pravila ponašanja: polaznici će dobiti mailom prije početka

Što ako? Nazovite Tihanu i pitajte

CIJENA

Cijena se dijeli na dva dijela. Jedan dio uključuje smještaj i hranu, koji se plaćaju direktno Ekodromu i čim prije. Oni služe i kao akontacija. Drugi dio cijene, sam trening se dogovara način i vrijeme plaćanja individualno.

Kako to izgleda?

 1. Javite nam se, želite sudjelovati i kažete nam koju vrstu kreveta biste uzeli
 2. Mi vam javljamo je li željena opcija dostupna i koja je alternativa
 3. Spajamo vas s Ekodromom u mailu, koji vam šalje fakturu smještaja
 4. Vaše mjesto je u tom trenutku rezervirano i tada se dogovaramo kako ćete platiti trening i šaljemo vam prijavni upitnik.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Ako iz bilo kojeg razloga odlučite da ovaj trening nije koristio vašem razvoju, možete tražiti povrat novca (za trening) i mi ćemo vam ga vratiti. Jedini uvjet je da ste aktivno sudjelovali na svakom procesu.

TRENING

Puna cijena treninga

750 eur

Popust za održavanje 1. put

 375  eur

Early bird popust u veljači

300  eur

Radimo punih 5 dana, 10 ak sati dnevno. Cijena trening dana je 150 eur, što iznosi 750 eur.

Ovo je prvi put da se Elevate yourself održava i svima je omogućen popust od 50%, što iznosi 375 eur

Early bird: tko plati smještaj u veljači, ima dodatnih 10%, dakle ukupno 60% popusta i cijena treninga mu iznosi 300 eur.

SMJEŠTAJ I HRANA

4 noćenja s polupansionom

390 eur

Krevet single

380 eur

Jedno mjesto u bračnom krevetu

350 eur

Kauč na razvlačenje

340 eur

Madrac

 

  • 6 x single krevet
  • 5 x bračni krevet
  • 2 x kauč na razvlačenje s nadmadracom
  • 3 x debeli madrac na podu po sobama

Gledajući fotografije smještaja primijetit ćete da nije standardan hotelski, nego da smo smješteni u par kućica. Tako da imate na umu da nema odvojenih soba i iako odaberete single krevet, naći ćete se okruženi drugim polaznicima. Bacite oko koliko čega ima i donesite svoju odluku. Već na ovom koraku trening počinje. Broj mjesta je ograničen.

Prijavi se na

Trening vraćanja osobne moći
5 dana izvan uobičajenog bioritma

9.-13.5.2023.

7 + 15 =

https://elevate.hr/andragogija/

Za ljude koji rade s ljudima.
Usudite se postati vaše vlastito
remek-djelo. Prvi korak je da pitate.
Što vas god zanima. Tako počinje uzdizanje.

Kontakt

+385 98 1861 040

https://elevate.hr/andragogija/

Preuzmi E-book koja u sebi sadrži 5 metoda samocoachinga

Samocoaching, vještina koju svatko može razviti i koja vam može pomoći s nošenjem i žvakanjem svakodnevice. Darujem vam 5 od 20 metoda koje sam osmislila.

GDPR suglasnost

E-book smo vam poslali na vašu email adresu.