ELEVATE by Tihana Dragičević

EMCC EIA coach visoka praktičarka, EMCC ESIA supervizorica, trenerica i autorica

Radila je u vodećim svjetskim kompanijama, kao što su Allianz i Bayer,  na nacionalnim i regionalnim položajima razvoja zaposlenika. Odlučila je kalibrirati svoj fakultetski profesorski smjer s coachingom, te je završila  Oxford Coaching & Mentoring School London, nakon čega se i službeno akreditirala pri EMCC-u (Europskom savjetu za mentorstvo i coaching) gdje je trenutno certficiranidrži idividualnu akreditaciju Visokog Praktičara. Deset godina radila je u Nizozemskoj na treninzima osobnog i profesionalnog razvoja, provodeći puno vremena na putu. Prakticira superviziju, mladim coachevima, trenerima i ljudima koji rade s ljudima i još uvijek drži individualne coaching susrete. Tri je godine bila u predsjedništvu HUC- a (Hrvatske udruge za coaching) gdje trenutno nastupa u ulozi predsjednice Etičkoga povjerenstva.  Škola trenera i EMCC EIA akreditirana Škola coacheva, njezine središnje edukacije, idu u verziji uživo i online. Autorica dviju knjiga, koje nadopunjuju spomenute edukacija. Tiskane na hrvatskom i dostupne na engleskom na Amazonu.

 

Majka, supruga, kćer, prijateljica. Poštuje i voli prirodu i nastoji provoditi vrijeme u njoj. Zanima je ljudska psiha iz svake perspektive i iz znatiželje se već godinama bavi vedskom astrologijom i drugim vedskim znanjima (yoga, vastu, ayurveda). Zalaže se za izvrsnost u svakomu pogledu, vjeruje u čovjeka i smatra da smo svi svoje remek-djelo.

 

Tihanin coaching put je bio bogat. Voli reći da coach vrijedi koliko i njegov KOR (kontinuirani osobni razvoj). Jer coaching je umijeće i strategija rada s ljudima, a za punjenje pozadinskog znanja smo sami odgovorni. Sa 37 godina koliko ima u trenutku pisanja knjige skupila je 4500 sati internacionalnih edukacija i nadogradnje, mimo one formalne. Oplemenili su je razni smjerovi koje koristi u radu: ontološki coaching, sistemske konstelacije, tjelesno orijentirana terapija, NLP, psihodrama, zen budizam, iskustveno učenje u prirodi. Radi executive i business coaching u kompanijama, međutim dostupna je i fizičkim osobama (ono što se naziva life coachingom). Veliki dio njezinog rada, temelja i innspiracije zauzimaju tzv. treninzi osobnog razvoja koje je prolazila i radila u Olde Vechte-u, Nizozemska. Dizajnirani  po uzoru na revolucionarni Werner Erhardov trening EST u Californiji i  Pat Grove-ove transformativne ontološke treninge u JAR-u. Njezini učitelji u ovom području su pokojni Pat Grove i Marko Vlaming, Nizozemska. Kao coach, Tihana zbog svega ovoga ima integrativni pristup i usmjerena je na  klijentovu regeneraciju.

 

Autorica, napisala je dvije knjige, izdane na hrvatkom i engleskom (Amazon): Škola trenera i Škola coacheva, knjige koje nadopunjuju istoimene edukacije, ali daju i kompletan uvid u temu rada s ljudima, onima koji tek ulaze u to područje. 

Koje metode koristim?

  • ONLINE: posebno prilagođeni treninzi (drugačiji od verzije uživo)
  • Iskustveno učenje (manje teorije, više prakse) Srednje velike grupe (individualni pristup)
  • Holistički pristup (obraćaćanje pozornost na sve aspekte osobe/tima/organizacije)
  • Sistemski pristup (obraćanje pozornosti na širi kontekst i suptilne veze unutar kojeg se trenutno nalazi individual/tim/organizacija)
  • Ontološki coaching (obraćanje pozornosti na  način bivanja kroz tijelo, raspoloženje i jezik)
  • Game-Based learning – učenje kroz igre

Kvaliteta

Kao akreditirani Senior Practitioner EMCC coach, (a to je onaj sa preko 500 sati odrađenih coaching susreta) osim što radim po etičkim pravilima struke i moje kompetencije se stalo nadograđuju, obavezna sam obnoviti svoju licencu svakih 5 godina, što uvelike govori o kvaliteti usluge koju isporučujem.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

https://elevate.hr/andragogija/

Za ljude koji rade s ljudima.
Usudite se postati vaše vlastito
remek-djelo. Prvi korak je da pitate.
Što vas god zanima. Tako počinje uzdizanje.

Kontakt

+385 98 1861 040

https://elevate.hr/andragogija/

Preuzmi E-book koja u sebi sadrži 5 metoda samocoachinga

Samocoaching, vještina koju svatko može razviti i koja vam može pomoći s nošenjem i žvakanjem svakodnevice. Darujem vam 5 od 20 metoda koje sam osmislila.

GDPR suglasnost

E-book smo vam poslali na vašu email adresu.