ELEVATE by Tihana Dragičević

EMCC Senior Practitioner coach, supervizorica, trenerica i autorica

Radila je u vodećim svjetskim kompanijama, kao što su Allianz i Bayer,  na nacionalnim i regionalnim položajima razvoja zaposlenika. Odlučila je kalibrirati svoj fakultetski profesorski smjer s coachingom, te je završila  Oxford Coaching & Mentoring School London, nakon čega se i službeno akreditirala pri EMCC-u (Europskom savjetu za mentorstvo i coaching) gdje je trenutno certficirani Senior Practitioner Coach. Prakticira superviziju, mladim coachevima i trenerima. godinama te trenutno radi na međunarodnoj akreditaciji iz tog područja. Tri je godine bila u predsjedništvu HUC- a (Hrvatske udruge za coaching) gdje trenutno nastupa u ulozi predsjednice Etičkoga povjerenstva. Nekoliko puta godišnje održava treninge za obuku trenera i coacheva u Nizozemskoj i još uvijek drži individualne coaching susrete. Škola trenera i Škola coacheva, njezine središnje edukacije, idu u verziji uživo i online. Kako voli naglasiti, te dvije verzije su drugačije, jer je online posebno metodički prilagođena takvom načinu rada te je samim time neusporediva i drugačija.

Majka, supruga, kćer, prijateljica. Zalaže se za izvrsnost u svakomu pogledu i smatra da smo svi svoje remek-djelo.

Autorica, napisala je tri knjige: Škola trenera i Škola coacheva, knjige koje nadopunjuju istoimene edukacije, ali daju i kompletan uvid u temu rada s ljudima, onima koji tek ulaze u to područje. Obje knjige možete naći i na engleskom prijevodu na Amazonu. Treća, Holistički pristup radu s ljudima, namijenjema je onima koji  već neko vrijeme rade s ljudima.

Koje metode koristim?

  • ONLINE: posebno prilagođeni treninzi (drugačiji od verzije uživo)
  • Iskustveno učenje (manje teorije, više prakse) Srednje velike grupe (individualni pristup)
  • Holistički pristup (obraćaćanje pozornost na sve aspekte osobe/tima/organizacije)
  • Sistemski pristup (obraćanje pozornosti na širi kontekst i suptilne veze unutar kojeg se trenutno nalazi individual/tim/organizacija)
  • Ontološki coaching (obraćanje pozornosti na  način bivanja kroz tijelo, raspoloženje i jezik)
  • Game-Based learning – učenje kroz igre

Kvaliteta

Kao akreditirani Senior Practitioner EMCC coach, (a to je onaj sa preko 500 sati odrađenih coaching susreta) osim što radim po etičkim pravilima struke i moje kompetencije se stalo nadograđuju, obavezna sam obnoviti svoju licencu svakih 5 godina, što uvelike govori o kvaliteti usluge koju isporučujem.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

https://elevate.hr/andragogija/

Preuzmi E-book koja u sebi sadrži 5 metoda samocoachinga

Samocoaching, vještina koju svatko može razviti i koja vam može pomoći s nošenjem i žvakanjem svakodnevice. Darujem vam 5 od 20 metoda koje sam osmislila.

GDPR suglasnost

E-book smo vam poslali na vašu email adresu.