Knjige prate istoimene edukacije, koje se održavaju u Hrvatskoj I Nizozemskoj. Traju do 75 sati te se unaprijeđuju od 2013.

S obzirom na to da je kroz njih prošlo više od 1000 polaznika iz cijelog svijeta, vidjela sam da sadržaj funkcionira i napisala priručnike, kako bih u temi poduprla i ostale.

Polaznici tvrde da dosad nije bilo toliko temeljitog, dosljednog i zabavnog treninga oko često zanemarene i neshvaćene trenerske stručnosti, i jasnih, dubokih i intrigantnih pojašnjenja ove coaching struke.

Masterirali prezentacijske vještine i nikako da ovladate kvalitetnom interakcijom s vašim polaznicima, jer nekako vrijeme i digresije skrenu s puta? Radite s grupama i nikako da ih motivirate da zavrnu rukave? Unosite promjenu i spotičete se na otpor i “teške” polaznike?

Profesori koji bi voljeli transformirati svoje lekcije u iskustvene aktivnosti. Voditelji i lideri koji žele razviti svoj tim i prenijeti neophodno znanje. Svi koji bi htjeli razviti trenerske vještine, u smislu da znate točno što radite kad imate ispred sebe više od troje ljudi, pa da vam ostane slobodnog vremena baviti se vlastitim šarmom.

Postati majstor prenošenja znanja, vještina i motivacije, ne samo da od vas zahtjeva da imate u malom prstu osnovne i napredne trenerske vještine, nego vas I gura da dobro poznajete I nastavite razvijati vlastitu TRENERSKU METODU.

Znate li uopće koja je vaša? Osim detaljnih uputa kako kreirati aktivnost, koje su razlike između tradicionalne i moderne edukacije i kako dizajnirati višednevni trening kroz 12 koraka, postoji još jedna poanta vrijedna vase pažnje. Pogotovo u ovoj branši. A to je MUU: METODA UBRZANOG UČENJA. Način na koji vaši polaznici a i vi kao vlastiti supervizor, možete pogurati i kondenzirati kognitivne procese, u treningu ili u životu.

KNJIGA ŠKOLA TRENERA prati istoimenu edukaciju, koja se održava u Hrvatskoj i Nizozemskoj. Traje 60 sati i unaprijeđuje se od 2013. Godine. Polaznici tvrde da dosad nije bilo toliko temeljitog, dosljednog i zabavnog treninga oko često zanemarene i nesvhaćene trenerske stručnosti.

Izlazi iz tiska u studenom 2022.

Pratite nas na društvenim mrežama

Usudite se postati vaše vlastito remek-djelo.

Prvi korak je da pitate.
Što vas god zanima.
Tako počinje uzdizanje.

https://elevate.hr/andragogija/

Za ljude koji rade s ljudima.
Usudite se postati vaše vlastito
remek-djelo. Prvi korak je da pitate.
Što vas god zanima. Tako počinje uzdizanje.

Kontakt

+385 98 1861 040

https://elevate.hr/andragogija/

Preuzmi E-book koja u sebi sadrži 5 metoda samocoachinga

Samocoaching, vještina koju svatko može razviti i koja vam može pomoći s nošenjem i žvakanjem svakodnevice. Darujem vam 5 od 20 metoda koje sam osmislila.

GDPR suglasnost

E-book smo vam poslali na vašu email adresu.