Knjige prate istoimene edukacije, koje se održavaju u Hrvatskoj I Nizozemskoj. Traju do 75 sati te se unaprijeđuju od 2013.

S obzirom na to da je kroz njih prošlo više od 1000 polaznika iz cijelog svijeta, vidjela sam da sadržaj funkcionira i napisala priručnike, kako bih u temi poduprla i ostale.

Polaznici tvrde da dosad nije bilo toliko temeljitog, dosljednog i zabavnog treninga oko često zanemarene i neshvaćene trenerske stručnosti, i jasnih, dubokih i intrigantnih pojašnjenja ove coaching struke.

Masterirali prezentacijske vještine i nikako da ovladate kvalitetnom interakcijom s vašim polaznicima, jer nekako vrijeme I digresije skrenu s puta? Radite s grupama I nikako da ih motivirate da zavrnu rukave? Unosite promjenu I spotičete se na otpor I “teške” polaznike? Profesori koji bi voljeli transformirati svoje lekcije u iskustvene aktivnosti. Voditelji I lideri koji žele razviti svoj tim I prenijeti neophodno znanje. Svi koji bi htjeli razviti trenerske vještine, u smislu da znate točno što radite kad imate ispred sebe više od troje ljudi, pa da vam ostane slobodnog vremena baviti se vlastitim šarmom. 

Postati majstor prenošenja znanja, vještina I motivacije, ne samo da od vas zahtjeva da imate u malom prstu osnovne I napredne trenerske vještine, nego vas I gura da dobro poznajete I nastavite razvijati vlastitu TRENERSKU METODU. Znate li uopće koja je vaša?

Osim detaljnih uputa kako kreirati aktivnost, koje su razlike između tradicionalne I moderne edukacije I kako dizajnirati višednevni trening kroz 12 koraka, postoji još jedna poanta vrijedna vase pažnje. Pogotovo u ovoj branši. A to je MUU: METODA UBRZANOG UČENJA. Način na koji vaši polaznici a I vi kao vlastiti supervizor, možete pogurati I kondenzirati kognitivne procese, u treningu ili u životu.

KNJIGA ŠKOLA TRENERA prati istoimenu edukaciju, koja se održava u Hrvatskoj I Nizozemskoj. Traje 60 sati I unaprijeđuje se od 2013. Godine. Polaznici tvrde da dosad nije bilo toliko temeljitog, dosljednog I zabavnog treninga oko često zanemarene I nesvhaćene trenerske stručnosti.

Uskoro izlazi iz tiska

Share This